HTML

"A jó rocker a gazban is elalszik!"

2012 első félévének spanyolországi történeteit itt olvashatjátok.

Friss topikok

  • Napci: Dani, ez tetszett. :) Nem pont a biznisz része, hanem a többi. Még ilyet. Jah, Anna voltam. :) (2012.02.24. 18:22) Napi bölcsesség
  • bitumen_2: van egy török lány is.. :) egyébként igen, de ilyen durva kérdéseket, hogy pl. van e elektromosság... (2012.02.21. 00:03) Első partyhétvége beszámoló
  • bitumen_2: ...bűzlik a piától? nagy betyár ez a Pási! :D (2012.02.01. 10:51) Második nap

Címkék

Napi bölcsesség

2012.02.23. 01:22 bitumen_2

Szép idő van, nemde? Már egy szál pulóver elég napközben!

ELO - Mr. blue sky
https://www.youtube.com/watch?v=H2Ncxw1xfck

Szóval, azon gondolkoztam, ha tudnék html-ben programozni, talán csinálnék egy "vicces" oldalt. Ugyanis a következő a helyzet.
Manapság csomó "vicces blog" létezik, egyre több és több. Ha van facebookod, biztos tudod miről beszélek, mert minden második poszt az üzenőfalon valami fárasztó, szar, idegesítő, az esetek 95%-ában viccesnek egyáltalán nem nevezhető dolog. Emlékszem, mikor még csak a vicclap.hu létezett, és 14 évesen kb. minden nap megnéztem, hátha van valami új vicc, és ott tök jó dolgok voltak. Ma már ott a demotiváló, azpara, kommenthuszár, biglol, 2perc, a világ képekben, aztadom, trollfesz.hu, és szerintem olyan 30-40-et biztos össze tudnátok még szedni. Ezeken az oldalakon a lehető legszarabb poénokat is legalább olyan ezer ember lájkolja. Nem tudom, talán be kéne vezetni hogy csak akkor kattanhatnak a tetszik gombra, ha meg tudják magyarázni, hogy szerintük mégis mi lehet olyan eszeveszett vicces az adott dologban. 
Tök mindegy hogy milyen szar, ma már bármit el lehet adni bárkinek. Ilyen alacsony az igényszintünk, hogy bármit lenyomhatnak a torkunkon. Nincs igényünk normális poénokra, Hofit vagy Markos - Nádast hallgatni, fogalmunk sincs kb. mi az a rádiókabaré..
Viszont elkezdünk röhögni azon hogy trollfészbitch please, vagy a demotiváló hülye "poénjain" amiből percenként kb. tízet tudnék írni. Az egyetlen "jó" oldal a 9gag, onnan még posztol egy két ember értelmes/valóban mulatságos dolgokat.
Ezek általában "XD" vagy "ez, ez, húú, ez de nagyon, de nagyon, elképesztő, hogy.. huhh nem jutok szavakhoz mennyi igazság van benne" hozzászólással kerülnek kiposztolásra. Az ikszdét már megszoktam, de a másodikkal még mindig nem vagyok kibékülve. Mert - szerintem - valami vagy igaz, vagy nem. Illetve szoktunk még olyat mondani hogy "részben igaz, van benne igazság". De hogy valami nagyon igaz, vagy csak kicsit, vagy szuperigaz, esetleg well-said-igaz, olyat azért nem sűrűn látok, és mondjuk értelme sincs. Ez olyan mint amikor valaki azt mondja hogy "találkozzunk péntek magasságában". Szerinted egy napnak van magassága? Vagy egy állításnak hogy igaz vagy hamis, vannak fokozatai, pláne ilyen szinten? Jaj, hupsz, nem érdekes, elkalandoztam.

Szóval, várom azok jelentkezését akik értenek a html-hez, vagy mi is kell hozzá. Csináljunk egy oldalt, legyen a neve lol.hu, a szlogen pedig "lol, vagyis lots of like - a lájkok gyűjtőhelye!" A postokat lopjuk a 9gagről, meg a hasonló oldalakról, mindegyik ezt csinálja, ráadásul tök mindegy mit teszünk ki, úgyis mindenkinek pattogni fog a tenyere a tetszik gombokon. Csináljunk egy versenyt, aminek az a célja, hogy mindenki küldje be a viccesnek talált szellemi maszturbációját, és aki a legtöbb lájkot kapja, annak küldünk ajándékba egy "www.lol.hu - 2012 lájk királya!" feliratú pólót vagy bögrét. És akkor nem nekünk kell lopni a hülyeségeket. Pénz pedig onnan lesz, hogy helyet biztosítunk rakat hirdetésnek.

Pláne a 10-16 éves korosztálynak mondanám: húzzanak ki bicózni, kirándulni, kezdjenek zenélni, építsenek homokvárat vagy hóembert.. Mert az az igazság, hogy tanulás alatt, iskola után, szabadban biciklizés, játszóterezés helyett ma már mindenki a számítógép előtt ül. Tudom, sajnos én is, egyre többet. Ennek a bejegyzésnek a megírása pl. húsz-huszonöt perc volt. De legalább megváltottam vele a világot, vagy annak egy infinitezimális részét. Ezek után nyugodtan dőlök le aludni, jól megmondtam nekik!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ajorocker.blog.hu/api/trackback/id/tr684178060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bitumen_2 2012.02.23. 14:22:57

hát igen, ráadásul ez tavaly nyári cikk. Mondjuk azt nem gondoltam volna hogy az a grafikon ennyire durva növekedést fog mutatni..
Miközben engem meg felbasz hogy a neewsfeed ilyenekkel van telefosva. Meg némelyik vicces linket csak akkor nézheted meg ha előtte lájkolod az oldalt, vajon miért?

Napci 2012.02.24. 18:22:07

Dani, ez tetszett. :) Nem pont a biznisz része, hanem a többi. Még ilyet.
Jah, Anna voltam. :)
süti beállítások módosítása